iOS Point-of-sale

Ons Point-of-sale systeem is voornamelijk geschikt voor de restaurant business, maar kan ook gebruikt worden voor de retail. Het is zo gebruikersvriendelijk dat men met minimale training van start kan gaan. Wij zijn voortdurend bezig dit systeem verder te ontwikkelen, zodat het meegroeit met de behoeften van uw organisatie. Updates kunnen gemakkelijk met een druk op de knop zelf door de gebruiker worden gedownload en geïnstalleerd. U bent niet afhankelijk van ons om fysiek langs te lopen. Onze online supportlijn is ook 24/7 beschikbaar.

Enkele belangerijke functionaliteiten op een rijtje;

Voorraad / recepten

De voorraadmodule stelt u in staat de voorraad in meet-eenheden te beheren en te volgen. Voor elk verkocht product, trekt het systeem de voorraad af volgens het gekoppelde recept.

 

Klantenbeheer

Beheer klantgegevens, zoals e-mail, verjaardag en adres. Volg hun koop gedrag en koppel verschillende prijsniveaus en/of kortingen toe. Verder kan de klantenlijst worden geëxporteerd en de klanten een nieuwsbrief over de nieuwste aanbiedingen worden gemaild.

 

Loyalty/Beloningen

Beloon uw klanten door middel van een puntensysteem, om ze terug te laten komen.

 

Meertalig

De beschikbare talen zijn: Engels, Nederlands, Spaans, Portugees, Chinees, Duits, Frans, Italiaans enz. De standaard taal en de taal per gebruiker mogen van elkaar verschillen. Bij inloggen zal de gebruiker het systeem in de gewenste taal zien. Ook de taal die geprint wordt op de bon, hangt af van de taal die daarvoor gekozen wordt.

 

Meerdere valuta’s

Vanwege sterke toename van toerisme in ons land, is het handig om een systeem aan te schaffen waarbij meerdere valuta’s met dagelijks aan te passen koersen mogelijk is. De betaalwijzen op basis van de verschillende valuta’s/koersen berekend automatisch hoeveel de klant terug moet ontvangen in de standaard valuta. Op de verschillende rapporten is te zien hoeveel in de verschillende valuta’s ontvangen is.

Tafelbeheer

Pas de lay-out van de tafels aan volgens de indeling van uw restaurant. Met tafeltimers kan het personeel de tafel efficiënter draaien. Tafels kunnen op elk gewenst moment gesplitst of samen gevoegd worden.

 

Rekeningen splitsen

Rekeningen kunnen eenvoudig worden gesplitst per item, percentage, persoon of aantal.

 

Klantendisplay

Gebruik een secundair iOS-apparaat (iPhone, iPod) om zodoende de productprijs en -informatie aan de klant te laten zien. Klanten kunnen hiermee hun handtekening wanneer nodig plaatsen, zonder het kassa scherm om te draaien naar de klanten.

 

Keukenscherm

Geen papier meer printen in de keuken, gebruik dan een iPad als keukenscherm. Bekijk open bestellingen per tafel of bestelde tijd. Druk na voltooiing de bestelling weg.

 

Inklokken en uitklokken

Volg de gewerkte uren van de medewerkers en betaal ze volgens de gepresteerde uren. Werkschema’s, schafttijden en additionele breaks kunnen vooraf worden aangemaakt.

 

Cloud synchronisatie

Ons iOS POS systeem werkt volledig offline, maar u kunt cloud-rapportage gebruiken als een optionele back-office module. Het biedt de mogelijkheid om online vanuit elk apparaat met een webbrowser toegang te krijgen tot alle gedetailleerde rapporten en ook het aanpassen van prijzen en het aanmaken en bevoorraden van artikelen. Krijg hierdoor op afstand toegang tot real-time rapporten. Bekijk snel al uw winkelprestaties, houd bedrijfsactiviteiten bij en maak effectieve zakelijke beslissingen. Vergeet het bewaren van papieren kopieën, al uw bonnen worden digitaal opgeslagen in de cloud. Zoek naar oude bonnen inclusief bon-detail en mail ze naar de klanten indien nodig. Bovendien kan in geval van meerdere branches, de verkoopcijfers van de verschillende verkooppunten met elkaar worden vergeleken. Niet alleen e-mailen van rapporten is mogelijk, maar ook kunnen de rapporten op elk gewenst moment worden gedownload in Excel of PDF.

 

QuickBooks integratie

De integratie met Quickbooks houdt in dat journaalposten en kassabonnen automatisch naar QuickBooks worden verstuurd.